دامنه، همان آدرس است که در هنگام جستجو در بالای مرورگرتان مشاهده میکنید. نام دامنه از کاوش در موتورهای جستوجو و شبکههای اجتماعی تا تبلیغات و برند شدن شما اهمیت دارد. زیرا دامنه اولین چیزی است که کاربر میبیند. نام دامنه در سئوی سایت و معرفی برند اهمیت دارد، در نتیجه در انتخاب نام مناسب چهارچوبی داشته باشید. پیشنهاد ما این است …
۱- از پسوند .com استفاده کنید
با وجود پسوندهای مختلف پیشنهاد ما پسوند .com برای دامنهی شماست. زیرا این پسوند به عنوان پر استفادهترین دامنهی موجود میباشد. حتی افراد ناآشنا با دنیای اینترنت ناخدآگاه پسوند .com را میشناسند.
۲- در جستجوی دامنه از کلمات کلیدی استفاده کنید.
با استفاده از کلیدواژهها وبسایت خود را بهتر معرفی میکنید و در جستوجوها رتبهی بالاتری خواهید داشت.
۳- آدرس دامنه شما باید منحصر بهفرد باشد
از نامهای مشهور و متداول استفاده نکنید، زیرا اعتبار شما متعلق به شماست، و اعتبار دیگران متعلق به خودشان است. پس به هیچ عنوان از نام تجاری دیگران استفاده نکنید حتی اگر منع قانونی نداشته باشد.
۴- سعی کنید نام دامنه مرتبط با موضوع اصلی وب باشد
زمانی که نام دامنه شما مرتبط با زمینهی فعالیت شما باشد موتورهای جستجو و کاربران، نوع فعالیت شما را بهتر درک میکنند و در موفقیت شما تاثیر به سزایی خواهد داشت.
۵- نامهای ساده و قابل فهم را انتخاب کنید
نامهای ساده معمولا در ذهن مخاطب باقی میمانند
۶- نام دامنه باید کوتاه باشد
نامهای انتخابی باید مختصر و کمتر از ۱۲ حرف باشند.
۷- عجله نکنید
در انتخاب و ثبت نام دامنه عجله نکنید و زمان زیادی را صرف آن نمایید زیرا در صورت پشیمانی هزینهی تغییر آن، مدت زمانی است که شما برای شناساندن آن دامنه به کاربران گذراندهاید.
۸- عدم استفاده از اعداد و حروف اضافه در نام دامنه
توصیه میشود از اعداد و حروف اضافه در دامنه استفاده نشود، زیرا امکان خطا و اشتباه کاربر بالا میرود و سئو سایت شما آسیب خواهد دید.
۹- همنام بودن دامنه و برند تجاری
همنام بودن دامنه و نام تجاری به شما این شانس را میدهد که با آوردن نام دامنه، نوع برند تجاری و کسب و کار شما شناسانده شود و این در اعتماد کاربران و شناساندن برند شما تاثیر گذار خواهد بود.
۱۰- ابزارهای مناسب برای انتخاب یک دامنه
استفاده از ابزار کارآمد برای انتخاب نام دامنه از دیگر راهها میباشد.
۱۱- دامنه Daminer
سایت دامنه یک سایت معرفی دامنه میباشد وبا وارد کردن نام مورد نظر میتواند پیشنهادهای مورد توجهی به شما بدهد.
Lean Domain serch -12 جستجوی دامنهی ناب
این برنامه در واقع ابزاری است که خاصترین اسامی را به وسیلهی پسوند و پیشوند مناسب تولید مینماید و وضعیت دامنه را از لحاظ ثبت برای شما مشخص کند.
Domize -13 – دامنهساز
این سایت با در نظر گرفتن کلمات پیشنهادی شما، آنها را رمزنگاری کرده و دامنههایی را پیشنهاد میکند.
Word oid -14 – کلمات خاص
Word oid کلماتی را که ساده و خوش آهنگ به نظر میرسند را با یکدیگر ترکیب میکند. این کلمات بیش از ۱۰ حرف لاتین نیستند، حتی در این ترکیب میتوان از زبانهای مختلف برای به وجود آوردن کلمهای استفاده کرد.
۱۵- دامنههای دسته اول panabee
در این روش شما نام پیشنهادی خود را جستجو میکنید ،در صورتی که آن کلمه از قبل ثبت شده باشد این ابزار با ترکیب یا اضافه کردن پیشوند و پسوند به کلمهی مورد نظر شما دامنهای را پیشنهاد میدهد.
۱۶- آدرسی انعطافپذیر انتخاب کنید
آدرس انتخابی شما که مربوط به کسبوکار و صنعت شماست ،پیشفرضی از سایت است؛ پس سعی کنید نامی را انتخاب کنید که اگر در آینده کسبوکار خود را گسترش دادید، شما را محدود نکند.
و در پایان توصیه می شود با توجه به این که نام دامنه، شناسه و معرف شماست با نگاهی همه جانبه آن را انتخاب کنید تا در آینده دچار پشیمانی و نارضایتی نشوید.