شمایی که با جستجو این پرسش یعنی آنالیز سایت چگونه انجام می شود؟، به این صفحه هدایت شدید. به طور حتم سایتی دارید. شما هم متوجه شدید که این روزها بسیاری افراد برای دیده شدن بهتر کسب و کار و خدمات خود در کنار روش سنتی در پی بازاریابی آنلاین هم هستند. بدین ترتیب، یکی از ابزارهای بازاریابی آنلاین راه اندازی وب سایت میباشد.
در عصری که بخش های مهم زندگی مان با اینترنت همگام شده، بیدلیل نیست که در کسب و کارها حتی روش اطلاع رسانی و تبلیغات هم با اینترنت انجام میگیرد. بنابراین، چنانچه میخواهید از وضعیت سایت خود با خبر شوید. از سویی به منظور کسب اطلاعات بیشتر از وضعیت تارنمای خود پیشنهاد میکنیم که تا انتها با مقاله پیشرو تحت عنوان تجزیه و تحلیل سایت چگونه انجام میشود با گروه آفتاب هاست همراه شوید.
زمانی که مقاله را میخوانید به سوالات زیر هم پاسخ خواهیم داد.
- اهمیت آنالیز سایت
- ابزارهای تجزیه و تحلیل وب سایت کدامند؟
آنالیز سایت چیست؟
شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که مفهوم آنالیز سایت چیست و چرا بایستی در ادامه راه اندازی سایت، در کنار تجزیه تحلیل محتوای، سایر بخش های وب سایت را هم مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم. بهتر است بدانید شما در سایت مورد نظر قرار است به طریقی به کسب و کار فعلی و خدمات تان رونق ببخشید و در آینده نزدیک افرادی را هم از این طریق مشتری وفادار خود کنید. در این مسیر بایستی قدم به قدم متوجه شوید روند کاری سایت تان چگونه است. آیا راه اندازی سایت توانسته مخاطبی حتی به عنوان بازدیدکننده از صفحات مختلف را ایجاد کند.
شما با تجزیه و تحلیل آماری در کنار انواع کارهایی که برای جذاب شدن سایت خود از جمله برنامه نویسی، طراحی سایت، محتوای متنی، تصویری، صوتی، در کل بهینه سازی محتوای سایت و … انجام میدهید. به عبارتی، متوجه نقاط قوت و ضعف خود میشوید.
در این میان برای نقاط ضعف سایت خود به دنبال راه حل میگردید تا وضعیت بهتری داشته باشد. بخش های هم که اوضاع بهتری دارد سعی میکنید با افزایش اطلاعات و به کارگیری افراد متخصص در زمینه طراحی سایت و … از نظر رنکینگ در بهترین رتبه گوگل باشید.
اهمیت آنالیز سایت
با توجه به توضیحات بالا، در این لحظه متوجه هستید که آنالیز سایت بیشتر از قبل اهمیت پیدا میکند. در کنار تجزیه و تحلیل وب سایت، شما به علاقمندی های مخاطبین خود بیشتر پی میبرید. از طرفی، فعالیت خود را به آن سمت پیش میبرید که مشتری به آن محصولات و خدمات بیشتر نیاز دارد. در این هنگام زبان کاربر خود را متوجه شده و برای برطرف کردن نیازها فعالیتی هدفمند دارید، چون مخاطب و جامعه هدف خود را به کمک ابزارهای تجزیه و تحلیل سایت شناسایی کردید.
ابزارهای آنالیز سایت
مطمئناً ابزارهای آنالیز سایت بسیار زیاد است. مهمترین نکته آن است که تعداد اندکی از آن وجود دارد که با تهیه آن و اعمال روی تارنمای خود میتوانید به روند رو به رشد کسب و کار آنلاین خود امیدوار باشید. در ادامه توضیحات تجزیه و تحلیل سایت به برخی از آنها اشاره میکنیم. البته هر بخش سایت، ابزارهای خود را نیازمند است.
کلمات کلیدی
برای پیدا کردن کلمات کلیدی، میتوان از ابزارهایی چون Keywordtool.io نام برد. از آنجایی که رایگان است به خوبی میتوانید بر حسب نیاز خود از آن استفاده کنید. با این روش میتوانید بخشی از سئوی سایت خود را هم بهبود بخشید.
رتبه بندی سایت
برای اینکه بدانید سایت شما در موتورهای جستجویی چون گوگل و… چه رتبههایی دارد میتوانید از ابزارها و برنامه های تجزیه و تحلیل آماری موجود استفاده کنید. از نظر جغرافیایی و نیز برای دانستن امتیازتان در میان سایر رقبا و … میتوانید از برنامه هایی چون Adanced Web Ranking، Authority Labsاستفاده کنید.
بک لینک
به منظور آن که اطلاعات بیشتری از یکی قسمت های مهم آنالیز سایت یا همان چگونگی تهیه بک لینک پی ببرید میتوانید از سایت moz استفاده کنید. به این طریق در کنار بهینه سازی محتوای سایت و … در این مورد اطلاعات لازم را هم دریافت میکنید.